Termeni si conditii

Site-ul www.MobilaDef.ro este proprietatea Def Art Grup SRL cu sediul social in Bucuresti, sector 2, Str. Doamna Ghica, nr. 20, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/3477/2006, CUI: RO18437718, punctul de lucru in Bucuresti, Sector 2, Str. Heliade Intre Vii, nr 3-5.

Accesarea si folosirea www.MobilaDef.ro implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Informatii generale despre produse si preturi:

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea , insa nuantele culorilor produselor pot diferi usor datorita setarilor monitorului dumneavoastra sau a procesului de executie al fotografiilor. Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. 

Modalitati de plata:

* Plata chash la punctul de lucru

* Plata cu card bancar la punctul de lucru sau la domiciliul dumneavoastra

* Plata cu OP in avans

 Lansarea comenzilor se face pe baza de contract si avans, restul de plata urmand a fi achitat la livrare. Comanda minima pentru livrare este de 1000 lei. Produsele sub 1000 lei vor fi ridicate personal de la punctul de lucru.

Garantia produselor

Oferim 2 ani garantie produselor de mobilier in conformitate cu Ordonanta 21/1992 si Legea 449/2003.

Livrarea comenzilor

Termenul de livrare este de circa 20 zile lucratoare pentru produsele de mobila, socotit de la data preluarii comenzii ferme. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de noi.

Livrarea se face de catre personalul nostru in Bucuresti si Ilfov. Produsele se pot ridica si personal de la punctul nostru de lucru.

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.

posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

neplacerile create de intreruperea accesului la www.MobilaDef.ro datorate furnizorului de servicii internet.

continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a refuza o comanda in cazul in care:

produsul comandat nu este pe stoc

clientii care plaseaza comanda manifesta comportament sau limbaj neadecvat 

clientii care plaseaza comanda au in istoricul activitatii lor pe www.MobilaDef.ro livrari refuzate.

Securitatea datelor personale

MobilaDef.ro se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin aceasta se intelege ca securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin www.MobilaDef.ro sunt garantate prin lege. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre MobilaDef.ro pentru a comunica cu utilizatorul detalii despre comenzi, insa numai cu acordul prealabil al clientului.

MobilaDef.ro se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de e-mail unor terti si sa nu divulge datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga contul prin trimiterea unei solicitari la vanzari@mobiladef.ro.

Dreptul de autor al MobilaDef.ro asupra continutului publicat pe site

Intregul continut al site-ului www.MobilaDef.ro, inclusiv Newsletter-ele, este proprietatea Def Art Grup si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. 

Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor Def Art Grup orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de email: vanzari@mobiladef.ro.

Dreptul de retragere / returnarea produselor

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

- de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

sau

- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail la adresa  vanzari@mobiladef.ro.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., mai putin costurile de livrare, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre punctul de lucru MobilaDef.ro - Strada Heliade Intre Vii nr. 3-5, sector 2, Bucuresti. Costurile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Procedura de conciliere

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe MobilaDef.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila cu concilierea este Mihaela Ana Enuta, putand fi contactata la adresa vanzari@mobiladef.ro, sau telefonic la numarul 0722 767 728.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului MobilaDef.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Def Art Grup SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de Def Art Grup SRL de la acest client.