Termeni si conditii

Site-ul www.MobilaDef.ro este proprietatea Def Art Grup SRL cu sediul social in Bucuresti, sector 2, Str. Doamna Ghica, nr. 20, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/3477/2006, CUI: RO18437718.

Accesarea si folosirea www.MobilaDef.ro implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Informatii generale despre produse si preturi:

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea , insa nuantele culorilor produselor pot diferi usor datorita setarilor monitorului dumneavoastra sau a procesului de executie al fotografiilor. Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. 

Modalitati de plata:

* Plata cu OP in avans

 Lansarea comenzilor se face pe baza de contract si avans. Comanda minima pentru livrare este de 1000 lei.

Garantia produselor

Oferim 2 ani garantie produselor de mobilier in conformitate cu Ordonanta 21/1992 si Legea 449/2003.

Livrarea comenzilor

Termenul de livrare este de circa 20 zile lucratoare pentru produsele de mobila, socotit de la data preluarii comenzii ferme. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de noi.

Livrarea se face de catre personalul nostru in Bucuresti si Ilfov. 

Dreptul de autor al MobilaDef.ro asupra continutului publicat pe site

Intregul continut al site-ului www.MobilaDef.ro, este proprietatea Def Art Grup si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. 

Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor Def Art Grup orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de email: vanzari@mobiladef.ro.

Dreptul de retragere / returnarea produselor

Produsele personalizate realizate la comanda nu se pot returna.