Montaj mobila bucatarie

Montaj mobila

Prin serviciile noastre de productie mobilier la comanda, oferim si montaj mobila pentru produsele executate de noi, in Bucuresti si Ilfov.

Oferim montaj mobila cu personal specializat si o experienta de peste 15 ani in domeniul montarii mobilierului la comanda. Personalul este dotat cu unelte si scule profesionale de ultima generatie pentru montaj mobila la domiciliu.

Daca ajung cu mobila la locatie si nu aveti curent electric dintr-un anumit motiv, nu este o problema pentru a continua montajul mobilierului, avem toate sculele electrice pe acumulatori.

Montaj mobila bucatarie.

Asiguram servicii de montaj mobila pentru bucatarie cu montatori mobila profesionisti. Asamblam corpurile de baza si cele suspendate, fixam blat bucatarie termorezistent si realizam decupajele pentru plita si chiuveta. De asemenea, montam inaltatorul de blat si plinta la baza mobilei de bucatarie. Verificam pozitia electrocasnicelor pentru a ne asigura ca se incadreaza perfect in mobila, dar nu facem instalarea/racordurile acestora.

Montaj mobila living.

Asiguram servicii de montaj pentru produse de mobilier living cu montatori profesionisti ai firmei noastre. Instalam corpuri de baza si suspendate, comode tv si rafturi pentru carti.

Montaj mobila dormitor.

Asiguram montaj mobila la domiciliu pentru dormitor, adica dulapuri sau dressing-uri, comode tv, paturi si noptiere. 

Montaj mobila baie.

Realizam montaj mobila baie pentru corpuri de mobila suspendate, masca chiuveta suspendata sau cu picioare. Decupam blat pentru lavoar baie asezat deasupra blatului sau lavoar incastrat in blat. Nu asiguram montarea/racordarea lavoarului.

Def Art Grup srl va garanteaza ca beneficiati de:

✔ Respectarea termenului montajului.

✔ Personal specializat.

✔ Montaj ireprosabil.

✔ Garantie 2 ani pentru montaj.