Mobilier hol

Mobilier hol

Mobilier hol cu geam cu fronturi din sticla vopsit alb lucios. Mobila de hol este pe colt. Contine balamale Blum cu amortizare, sertare Blum tandem/pal cu amortizare. Asiguram montaj si transport pentru Bucuresti si Ilfov.

Referinta
Mobilier hol

Holul este locul unde intram prima oara in casa. Este important ca mobilierul de hol sa fie bine structurat, iar imbinarea de culori sa fie in concordanta cu restul nuantelor si texturilor prezente in spatiul dedicat acestuia. Mobilierul de hol poate fi in stil clasic sau modern in functie de preferintele fiecaruia. 

Mobila de hol cu geam este calda si primitoare. Materialele si accesoriile din care este realizata mobila de hol sunt alese cu grija. In componenta acestaia, regasim pal Egger, accesorii Blum si Hafele. Balamalele Blum pot fi standard sau cu blumotion, iar sertarele au glisiere Blum standard sau cu blumotion. In structura mobilierului de hol pot fi adaugate optional si alte accesorii. Mobila de hol poate avea sistem de iluminare led.

Mobilierul de hol cu geam se realizeaza pe baza de comanda. Din acest motiv, se pot modifica dimensiunile, se pot adauga sau scoate corpuri din componenta, astfel incat sa se potriveasca spatiului dumneavoastra. De asemenea, usile si fetele de sertare pot fi si din mdf vopsit sau mdf infoliat. Pentru a comanda mobila de hol la noi, va rugam sa ne trimiteti un email cu dimensiunile spatiului unde va fi montata mobila de hol si modificarile de corpuri necesare. Veti primi raspuns cu oferta de pret pentru mobilier cu optiunile alese de dumneavoastra, iar urmatorul pas este stabilirea unei programari pentru masuratori finale. Dupa ce avem toate detaliile stabilite vom putea incheia contractul pentru realizarea mobilierului de hol. O alta varianta ar fi sa veniti la punctul nostru de lucru si a finaliza schita impreuna inainte de masuratorile finale.

Realizam mobila de hol la comanda si dupa schita proprie. Asiguram transport si montaj in Bucuresti si Ilfov.

Detalii produs

Material baza
PAL 18 mm
Material front
PAL 18 mm si sticla vopsita
HDF spate
3 mm ALB
Cant ABS
Baza 0.4 mm si front 2 mm
Balamale
Blum clip cu amortizoare
Sertare
Blum tandem partial amortizoare
Manere
profil aluminiu G