Mobilier birou

Mobilier birou

Mobilier birou alb. Mobila de birou are in componenta si etajere pentru dosare. Contine balamale Blum cu amortizare, sertare Blum tandem/pal cu amortizare. Asiguram montaj si transport pentru Bucuresti si Ilfov.

Referinta
Mobilier birou

Este important ca mobilierul de birou sa fie bine structurat, iar imbinarea de culori sa fie in concordanta cu restul nuantelor si texturilor prezente in spatiul dedicat acestuia. Mobilierul de birou poate fi in stil clasic sau modern in functie de preferintele fiecaruia. 

Materialele si accesoriile din care este realizat mobilier birou sunt alese cu grija. In componenta acestaia, regasim pal Egger, accesorii Blum si Hafele. Balamalele Blum pot fi standard sau cu blumotion, iar sertarele au glisiere Blum standard sau cu blumotion. In structura mobilierului de birou pot fi adaugate optional si alte accesorii. Mobila de birou poate avea si alte forme.

Mobilierul de birou se realizeaza pe baza de comanda. Din acest motiv, se pot modifica dimensiunile, se pot adauga sau scoate corpuri din componenta, astfel incat sa se potriveasca spatiului dumneavoastra. De asemenea, usile si fetele de sertare pot fi si din mdf vopsit sau mdf infoliat. Pentru a comanda mobila de birou la noi, va rugam sa ne trimiteti un email cu dimensiunile spatiului unde va fi montata mobila de birou si modificarile de corpuri necesare. Veti primi raspuns cu oferta de pret pentru mobilier cu optiunile alese de dumneavoastra, iar urmatorul pas este stabilirea unei programari pentru masuratori finale. Dupa ce avem toate detaliile stabilite vom putea incheia contractul pentru realizarea mobilierului de hol. O alta varianta ar fi sa veniti la punctul nostru de lucru si a finaliza schita impreuna inainte de masuratorile finale.

Realizam mobila de birou la comanda si dupa schita proprie. Asiguram transport si montaj in Bucuresti si Ilfov.

Detalii produs

Material baza
PAL 18 mm
HDF spate
3 mm ALB
Cant ABS
Baza 0.4 mm si front 2 mm
Balamale
Blum clip cu amortizoare