Mobila living modern

Mobila living modern

Mobila living modern se fabrica din pal Egger, cant abs Egger si accesorii Blum si Hafele. Livingul modern are iluminare led albastra. Se poate comanda pe diverse culori si dimensiuni.

Referinta
Mobila living modern

Living-ul este spatiul unde ne petrecem timpul liber, timpul de relaxare impreuna cu familia sau prietenii. Modelul pentru mobila de living trebuie ales astfel incat sa corespunda nevoilor fiecarei familii si totodata, sa se incadreze in design-ul intregii locuinte.

Mobila de living modern este o imbinare de eleganta si utilitate. Living-ul se poate realiza pe varianta cu material mat cat si cu material lucios. Culorile pot fi alese dintr-o gama variata de nuante. Materialele si feroneria folosite la productia mobilierului sunt de cea mai buna calitate. Mobilierul de living este lucrat cu pal Egger si feronerie Blum si Hafele. Balamalele Blum pot fi standard sau cu amortizor blumotion; de asemenea, sertarele pot avea glisiere Blum standard sau cu amortizor blumotion. Se pot aplica diferite modele de manere pe usi si sertare, dar se poate folosi si tip on Blum pentru a se deschide prin apasare.

Acest living se realizeaza pe baza de comanda, de aceea se pot modifica dimensiunile in cazul in care spatiul dumneavoastra necesita o dimensiune mai mare sau mai mica. Pentru a comanda acest mobilier, va rugam sa ne trimiteti un email in care sa specificati modificarile necesare (in cazul in care doriti anumite modificari). In urma detaliilor primite, veti primi o oferta de pret. Urmatorul pas este stabilirea unei programari pentru masuratori finale si, apoi, incheierea contractului.

In afara modelelor de living prezentate, putem realiza mobilier la comanda avand la baza schitele dumneavoastra. Asiguram transport si montaj in Bucuresti si Ilfov.

Mobilierul are garantie 24 luni.

Detalii produs

Dimensiuni
380 cm lungime
Material baza
PAL 18 mm
Material front
PAL 18 mm
HDF spate
3 mm ALB
Cant ABS
Baza 0.4 mm si front 2 mm
Balamale
Blum clip
Sertare
Blum standard
Manere
Aluminiu