Mobila la comanda Bucuresti si Ilfov

Noi, echipa Def Art Grup srl, avem o experienta de pe peste 15 ani in mobila la comanda si servicii de montaj a produselor proprii realizate la comanda. Ne-am mentinut pe piata datorita calitatii produselor si a clientilor multumiti de serviciile noastre. Pentru noi, este foarte importanta satisfactia clientului cand vede mobilierul comandat montat in locuinta sa. De aceea urmarim atent calitatea produselor de mobilier cat si montajul acestora.

Ne concentram atentia pe o gama variata de mobila la comanda din categorii precum mobila de bucatarie, mobila de living, mobila pentru dressing, mobilier sub scara si mobilier pentru mansarde. Pe langa acestea, putem realiza la comanda si alte produse, precum paturi, dulapuri, dulapuri incastrate, mobilier pentru baie.

In afara gamei de produse prezentate pe site, realizam si mobilier bazat pe ideile si schitele dumneavoastra. 

Produsele, in general, sunt realizate din pal si mdf. Folosim materiale de calitate, cum ar fi Egger si Fundermax, iar la accesorii ne axam pe Blum si Hafele.

Pentru a lansa o comanda, urmariti pasii de mai jos:

  • Trimiteti un email cu detalii despre produsele de mobilier dorite sau o schita, in cazul in care aveti, pentru a va putea oferi o estimare de pret ;
  • Dupa acest pas, stabilim o programare pentru a veni un reprezentant al firmei la dumneavoastra pentru a lua masuratorile finale si a stabili materiale si accesorii;
  • Avand toate detaliile stabilite: masuratori, materiale si accesorii, putem incheia contractul pentru mobilier.

Plata produselor se face in felul urmator: 50% la incheierea contractului si 50% la livrare; metodele de plata sunt transfer bancar.

Livrarea si montajul sunt incluse in pret pentru Bucuresti si Ilfov.

Termenul mediu de executie al produselor de mobilier la comanda este de 20 zile lucratoare.

Garantia pentru mobila la comanda este de 24 de luni.