Bucatarie moderna mdf

Bucatarie moderna mdf

Mobila bucatarie moderna mdf cu fronturi din mdf infoliat mat alb. Mobila de bucatarie este pe colt si are sistem de iluminare led. Contine balamale Blum cu amortizare, sertare Blum Antaro cu amortizare. Asiguram montaj si transport pentru Bucuresti si Ilfov.

Referinta
Bucatarie moderna mdf

Bucataria este locul unde petrecem o buna parte din timpul nostru. Este important ca mobilierul de bucatarie sa fie bine structurat, iar imbinarea de culori sa fie in concordanta cu restul nuantelor si texturilor prezente in spatiul dedicat acestuia. Bucatariile pot fi inchise sau tip open space. Mobilierul de bucatarie poate fi in stil clasic sau modern in functie de preferintele fiecaruia. 

Mobila de bucatarie moderna mdf este calda si primitoare, un spatiu in care petreci cu placere o parte din timp, in special pentru gatit. Materialele si accesoriile din care este realizata bucataria sunt alese cu grija. In componenta acestaia, regasim pal Egger, accesorii Blum si Hafele. Blatul este termorezistent, iar nuanta acestuia se imbina perfect cu restul culorilor folosite. Balamalele Blum pot fi standard sau cu blumotion, iar sertarele au glisiere Blum standard sau cu blumotion. In structura bucatariei pot fi adaugate optional picurator de vase, cos de gunoi, organizator tacamuri Blum Orga Line, coloana rotativa metalica in corpul pe colt. Bucatariile pot avea sistem de iluminare led montate la baza corpurilor suspendate.

Mobilierul de bucatarie moderna mdf se realizeaza pe baza de comanda. Din acest motiv, se pot modifica dimensiunile, se pot adauga sau scoate corpuri din componenta, astfel incat sa se potriveasca spatiului dumneavoastra. De asemenea, usile si fetele de sertare pot fi si din mdf vopsit sau pal. Pentru a comanda bucataria la noi, va rugam sa ne trimiteti un email cu dimensiunile spatiului unde va fi montata mobila de bucatarie si modificarile de corpuri necesare. Veti primi raspuns cu oferta de pret pentru mobilier cu optiunile alese de dumneavoastra, iar urmatorul pas este stabilirea unei programari pentru masuratori finale. Dupa ce avem toate detaliile stabilite vom putea incheia contractul pentru realizarea bucatariei. O alta varianta ar fi sa veniti la punctul nostru de lucru si a finaliza schita impreuna inainte de masuratorile finale.

Realizam bucatarii la comanda si dupa schita proprie. Asiguram transport si montaj pentru Bucuresti si Ilfov.

Detalii produs

Material baza
PAL 18 mm
Material front
MDF infoliat 18 mm
HDF spate
3 mm ALB
Cant ABS
Baza 0.4 mm
Balamale
Blum clip cu amortizoare
Sertare
Blum tandem partial amortizoare
Manere
Crom
Plinta
Aluminiu
Blat termorezistent
38 mm